OM HORECA GARDEN

Horeca Garden är specialiserade på att utrusta såväl HoReCa-branschen som privatkunder med professionella och tilltalande lösningar för uteserveringar, utomhusytor eller till hemmet.

Vi anser att goda affärer bygger på bra relationer och det är i nära samråd med kunden som de goda idéerna föds. Med detta som utgångspunkt gör vi allt för att matcha våra kunders förväntningar oavsett om det handlar om ett hotell, en restaurang, ett café, det offentliga rummet eller privat.

Horeca Garden erbjuder ett personligare möte där vi med passion och entusiasm guidar fram bland modeller och kombinationer, färger och former. Vårt sortiment består bl.a. av sol- och väderskydd i form av parasoller, öppningsbara tak, pergolamarkiser, patiomarkiser, restaurangmarkiser, vindskydd, inramningar, värmare, stolar, bord, loungemöbler etc. Ja, allt för uteserveringar och andra utomhusytor.

Med kunskap, erfarenhet och engagemang levererar vi lösningar med känsla och hög servicegrad – alltid med kunden i centrum. Något som leder till långa och goda relationer.

Välkommen till Horeca Garden, du också!
handslag I

KONTAKT

Telefon:
Försäljningschef Fredrik Engberg
+46 72-233 70 60
E-post:
info [at] horecagarden.se
Hemsida:
www.horecagarden.se

Kontaktsymboler

 

 

 

 

 

↑ Sortiment och modeller med produktfakta och information finner du under respektive rubrik längst upp på sidan. ↑

Annonser