REFERENSER

 Nedan är ett axplock av uppdrag vi genomfört under åren. 

Det är väl känt att man är inte bättre än sitt senast genomförda uppdrag. Därför tycker vi att det är skönt att än en gång känna en kunds spontana, men framförallt ärliga glädje när vi är klara med ytterligare ett av våra genomförda uppdrag. När en kunds Tack! övergår till en värmande go’ kram, är det bästa betyg vi kan få. Och när kund även tillägger att det blev bättre än de räknat med, gör inte saken sämre. Tack för förtroendet. 

När det kommer till HoReCa-branschen (hotell, restaurang, café) är det viktigt att även lägga till ytterligare en dimension gällande våra lösningar. Lönsamheten. Och för att göra det lättare att ta till sig, återberättar vi här samtalet från ytterligare en i raden av genomförda projekt där kunden, låt oss kalla honom Marcus, ringer upp oss efter en fullständigt urusel sommar. Ja, vädermässigt alltså. ”Tack! Jag ville bara ringa och säga tack! Vi är så nöjda med det ni levererade till oss. Utan detta hade vi garanterat tappat minst 20% i omsättning. Nu har vi ökat med drygt 40%. Och vi har fullt hela tiden. Oavsett väder! Tack än en gång!” Ja, det var ju ord och inga visor. Tack själv Marcus för förtroendet.

Som sagt, med våra lösningar är det ni som tar kontroll över vädret – ni förlänger säsongen i början och i slutet – det möjliggör och säkrar fler utomhusarrangemang på plats – det säkrar och ökar omsättningen – och det bidrar till ett bättre TB för verksamheten.

sol

Vi på Horeca Garden är helt specialiserade på att utrusta HoReCa-branschen (hotell, restaurang, café), det offentliga rummet eller privat med professionella och tilltalande lösningar för uteserveringar, utomhusytor eller till hemmet.

Tveka inte att skicka ett mail eller slå oss en signal så pratar vi mer om möjligheterna hos dig. Det behöver inte vara krångligare än så.

Hälsningar
Vännerna på Horeca Garden

Kontaktsymboler 300

↓ Nedan är ett axplock av uppdrag vi genomfört under åren. 

 

Hotel d’Angleterre, Köpenhamn, Danmark
Levererat och installerat 5 st premium parasoller från Glatz. 4 st Palazzo® Style i storleken 3×4 m med halogenvärmare, LED belysning och med motordriven öppning och stängning samt 1 st Fortero i storleken 2,5×2,5 m.
http://www.dangleterre.com/
d'Angleterre Hotel Copenhagen 20160514

 

Cielo Rooftop Bar / Hotel Bellora, GÖTEBORG.
Levererat och monterat 24 meter markis, modell Jumbo från Stobag. Marknadens största och kraftigaste markis med 5 meters utfall! Lika långt höj-/sänkbart glasräcke, modell Café au Lä/Cit i Lä från Svalson.
http://www.hotelbellora.se/bellora-ceilo-roof-top-bar-ab

 

Hotel Pigalle, GÖTEBORG
Till Hotel Pigalle’s nya vädersäkrade uteservering på deras takterrass, med utsikt över takåsarna har vi levererat och monterat ett öppningsbart tak, modell Level, bredd 1300 cm x utfall 650 cm. Stomme i beige och med dukväv Precontraint PVC #302 i färg bianco perla. Till detta även Solamagic Halogenvärmare.
http://www.hotelpigalle.se/

 

Djupvik Hotel, strax söder om Klintehamn, GOTLAND
Levererat och installerat 5 st. modell Nomo med modell Raso screengardiner i fronten. Allt lackat i antracitgrå och med dukväv Precontraint PVC #302 i färg bianco perla. Manövrering med motor styrd via Somfy fjärrkontroll. Integrerad vattenavrinning i konstruktionen som vanligt. http://djupvikhotel.com/

 

Kafé Rosteriet / Löfbergs Lila HK, KARLSTAD
Levererat och installerat 1 st premium parasoller från Glatz, Palazzo® Royal i storleken 6×6 m med halogenvärmare, LED belysning och med motordriven öppning och stängning samt Café au Lä-partier lackade i svart.
http://www.lofbergs.se/vara-cafeer/karlstad/  http://www.lofbergs.se/
Karlstad Löfbergs Lila Kafé Rosteriet 201606

 

Restaurang Kings Corner, HELSINGBORG
Levererat Café au Lä-partier, stol Aten och bordsstativ Milano med bordsskiva Werzalit till Kings Corners nya uteservering mitt i centrala Helsingborg.
http://www.kingscorner.seHelsingborg Kings Corner

 

Restaurang Marinan, YSTAD
Till Restaurang Marinan har vi levererat och monterat 1 enhet modell Reverse öppningsbart tak med modell Slide skjutbara väggar/fönster och vädersäkrat drygt 50 kvm på bästa läge vid strandkanten. Allt lackat i antracitgrå och med dukväv Precontraint PVC #302 i färg bianco perla. Manövrering med motor styrd via Somfy fjärrkontroll. Integrerad vattenavrinning i konstruktionen som vanligt. Även LED-belysning monterad på takduksprofilerna.
http://www.ystadmarinan.se/
Ystad Marinan 1

 


Privatkund, GÖTEBORG

Levererat och monterat modellen Reverse, lackad i antracitgrå och med dukväv Precontraint PVC #302 i färg bianco perla. Manövrering via motor och styrd via Somfy fjärrkontroll. Givetvis med konstruktion där hängrännor och stuprör är helt integrerade i konstruktionen och som på så sätt leder ut regnvatten i stolparna mot marken. Till kortsidorna skjutbara fönster-/väggpartier modell Slide. Även dessa lackade i antracitgrått.
Privatkund Göteborg

Restaurang Cava 42 på Nöjesfabriken, KARLSTAD
Levererat ett Palazzo® Royal – premium parasoll i storleken Ø 7 m. I parasollet är det fördragen el till 4 st halogenvärmare såväl som till belysning.
http://www.nojesfabriken.se/cava-42/ https://www.facebook.com/cava42
Cava 42 miljöbild

Innergården på Nöjesfabriken, KARLSTAD
Levererat och monterat 3 enheter modell One öppningsbart tak och vädersäkrat en yta på drygt 250 kvm.
Nöjesfabriken använde sig av The Concept Bureau i Göteborg som tog ett totalgrepp om detta projekt för att skapa deras nya koncept och miljö.
The Concept Bureau, Göteborg. http://theconceptbureau.se/
http://www.nojesfabriken.se/cava-42/innergarden/
Karlstad Nöjesfabriken InnergårdenKarlstad Nöjesfabriken Innergården A

Restaurang Cloud Nine, Lilla Bantorget, STOCKHOLM
Levererat och monterat drygt 150 kvm vädersäkrad uteservering till Plaza Cloud Nine i form av 2 st öppningsbara tak, skjutbara väggdraperier och värmare. Cloud Nine består förutom av Plaza Cloud Nine av Matsalen och Dim Sum Room.
http://restaurangcloudnine.se/
Plaza Cloud Nine 1

Privatkund, HELSINGBORG
Levererat och monterat ett öppningsbart tak, modell Level, bredd ca 800 cm x utfall ca 450 cm. Stomme i antracitgrå och med dukväv av Precontraint 302 i ljusgrått.
Denna gång måste vi bara få dela med oss av glädjen som denna kund visade. För det är så vansinnigt kul att se leendet hos en kund när ett projekt är klart. Att det i detta fall även kryddades av kundens spontana uttalande:  Jag visste att det skulle bli skitbra! Men det blev faktiskt 10 gånger bättre! gör ju inte saken sämre. ☺️

Restaurang Hangover, VAXHOLM
Levererat och monterat Café au Lä-partier och Solamagic Halogenvärmare till Restaurang Hangovers uteservering. Här han man njuta av god mat, ett glas gott vin, hänga med vänner och njuta av den vackra miljön på uteserveringen där vattnet och båtarna förgyller med sin närhet precis utanför.
http://www.hangoverrestaurang.se/
Vaxholm Hangover

Texas Longhorn, Linnégatan & Södra Vägen, GÖTEBORG
Levererat komplett uteservering i form av nybyggt trädäck, öppningsbart tak, skjutbara väggpartier, entrédörr och värmare. Möblerna hade kund sen tidigare även om borden behövdes slipas och oljas in inför säsongen.
Texas Longhorn öppnade sin första restaurang i Sverige 1994 och de grillar fortfarande sitt kött precis som då. Idag finns cirka 20 restauranger runt om i landet.
http://www.texaslonghorn.se/
Göteborg Texas Longhorn Linnégatan
Göteborg Texas Longhorn Södra Vägen III

Mr. P, Götaplatsen, GÖTEBORG
Levererat bordsstativ till Mr. P’s nya uteservering för året. Bordsskivorna har Mr. P själv låtit tillverka.
Mr. P och TOSO ligger vägg i vägg längst upp på Götaplatsen. Inför 2013 utökade Mr. P med en uteservering för cirka 150 gäster. Och en ny smakfull samlingsplats har skapats i Göteborg. https://www.facebook.com/mrpgbg http://www.toso.nu/

Barista Fair Trade Coffee, Citykajen, MALMÖ
Levererat Café au Lä-partier till Barista’s uteservering längst in i inre hamnbassängen i Malmö vid Citytunnelns uppgång mot Malmö Högskola.
BFT Coffee har funnits sedan 2006 och jobbar Fairtrade/Rättvisemärkt hela vägen. Barista skänker 2:- varje gång du fikar med Baristas Stammiskort. 1 fika = 1 skolmat. Vi på Horeca Garden har stammiskort. http://www.barista.cc/
Barista Café au Lä

Black Pearl, KUNGSBACKA
Levererat 2 st 6×6 m Palazzo Noblesse från Glatz till Black Pearl’s uteservering på Stortorget. På Black Pearl i Kungsbacka är det fokus på gästupplevelsen genom att erbjuda live-uppträdanden, DJ’s, Musikquiz blandat med en spännande meny och afterwork på fredagar.
http://www.blackpearlbar.se/
Kungsbacka Black Pearl

Broms Bistro & Bageri, Karlavägen, STOCKHOLM
Levererat halogenvärmare från Solamagic till Broms nya uteservering. Broms öppnade i augusti 2013 efter att ha förvandlat en gammal banklokal till bistro, bar, delikatessbutik och ett bageri. Och Östermalm har fått en ny kvarterskrog för många sinnen.
http://bromskarlaplan.se/
Stockholm Broms Bistro Karlavägen

Privatkund, HALMSTAD
Levererat och monterat ett öppningsbart tak, modell Tecnic, bredd ca 700 cm x utfall ca 350 cm. Stomme är en platsbyggd pergola med limträbalkar som laserats svartbruna. Som alltid, motordriven öppning och stängning av duken styrd via fjärrkontroll. Här med dukväv av Precontraint 302 i bianco perla (pärlvit).
Privatkund Halmstad

Nedan lite blandat…

 

kungsbacka-hornetMalmö Johan P

Borås The Factory

Malmö Savoy

Landskrona Fellini

Höganäs Hamnkrog

Göteborg Magazzino

Miatorps Pizzeria

Barista Citykajen Arizona möbler

Stockholm Älgö

Olsons Skafferi

Bistro Boheme

Karlstad Bar Teatral 2

Björholmens Marina

Göteborg Johannebar

Helsingborg Linneaträdgården

Barista Lund C

Helsingborg Café Viva

Helsingborg Haket

Trollhättan Butlers

Helsingborg Jou San

Torekov Fiskhuset

Malmö Aroma

Stockholm Santa Fe CoffeeSamt många fler… Kanske du blir nästa?

Annonser