VÄDERSKYDD / ÖPPNINGSBARA TAK / UTERUM

De olika modellerna finner du här!  Klicka på respektive bild nedan för produktfakta och information om modellen.

AluTecnicEvoInfinityLevelMitoNomoOne
Phoenix

Rialto

Stil
Tecnic

Wood
Wood Plus

* = Fristående modeller i sitt grundutförande.

Hur kan vi hjälpa dig? Börja här.

En bild säger mer än tusen ord. Därför är ett par bilder över ytan ifråga, en perfekt beskrivning att bifoga tillsammans ifyllt underlag. (Klicka på bilden nedan). Med hjälp av era bilder kan vi hitta rätt modell, helt måttanpassad utifrån era förutsättningar och önskemål. Annat som är viktigt att veta är vilken typ av byggnad det är, vilken typ av fasad det är, ev. nivåskillnad på marken etc. Ju mer beskrivande och detaljerade uppgifter ni lämnar desto lättare kommer vår dialog att bli under resans gång.

Välkommen!

Underlag till prisförfrågan gällande öppningsbart tak från Horeca Garden

 

 

 

Trött på att ännu en sommar regnat bort? 

Vi vill på detta sätt välkomna er till en ny värld med den senaste generationens uterum och markiser i form av våra öppningsbara tak, pergolamarkiser, patiomarkiser, restaurangmarkiser! Det som började som ett solskydd kring Medelhavsländerna har vi tagit med oss till det inte lika solsäkra Skandinavien och gjort till ett väderskydd som tål det mesta. De är framtagna och designade av de ledande tillverkarna av öppningsbara tak i världen.
arkitektbild-1500-2017Solskydd eller väderskydd? Eller varför inte – både och!

Ett tak du önskar att du hade, när det nyckfulla vädret slår om till det sämre. Men som du kan ”cabba av” när den svenska sommaren är som bäst. Ett uterum när det behövs och en cabriolet när solen skiner. Markiser som inte bara är solskydd utan även ett förstklassigt väderskydd.Mito från stängt till öppet

Komplettera med väggar.

Genom att komplettera med en inglasning i form av SKJUTBARA VÄGGPARTIER eller HÖJ-/SÄNKBARA VINDSKYDD tar du komforten till nästa nivå. Att stänga ute vinden ökar trivseln bland gästerna och det ger dig en ännu lönsammare uteservering. Eller bekvämare sällskapsyta där hemma.

Utnyttja fullt ut med hjälp av värmare. Eller rättare sagt halogenvärmare.

En Halogenvärmare ger omedelbar och direkt värme och när kvällarna blir lite kyligare är halogenvärmarna i ännu högre utsträckning ett fantastiskt hjälpmedel för att skapa långa och sköna kvällar. Mer om halogenvärmare finner du under VÄRMARE längst upp på sidan. Visst låter det intressant. Tveka inte att slå oss en signal så pratar vi mer om de olika möjligheterna.

Vad är du ute efter? Vi hjälper er att hitta rätt lösning.

Välkommen till Horeca Garden! Du också!

Kontaktsymboler

Annonser